Best Rate Guarantee

Πρόσβαση στο Ξενοδοχείο - Τοποθεσία City Hotel Θεσσαλονίκη
GOOGLE MAPS ’ ΚΛΕΙΣΙΜΟ    X
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Συγκοινωνία

Η Θεσσαλονίκη συνδέεται αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς και οδικώς με τις κυριότερες πόλεις του εσωτερικού και του εξωτερικού. 

Αεροπορικά: Το αεροδρόμιο Μακεδονία (κωδικός αεροδρομίου SKG και πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 2310 473212) απέχει μόνο 15 χιλιόμετρα από το City Hotel. Το πρόσφατα ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αποτελεί το κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, ενώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο μετά το Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών. Πολυάριθμες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού πραγματοποιούνται καθημερινά από εκεί. 

Με τρένο: Η Θεσσαλονίκη έχει το πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό της Ελλάδας, αφού εκεί πραγματοποιούνται καθημερινά πολυάριθμες αναχωρήσεις και αφίξεις προς / από πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, λεωφορεία, ταξί: Υπάρχουν πάρα πολλές διεθνείς αλλά και τοπικές εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε συνδέσμους για τις μεγαλύτερες από αυτές. Εκτός από τα ΚΤΕΛ, υπάρχουν και ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες εκτελούν δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη. 

Με πλοίο: Αν ταξιδεύετε με φέρρυ από το Μπάρι, την Ανκόνα, το Πρίντεζι ή τη Βενετία, φτάνετε στην πόλη της Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Ελλάδας. Κατόπιν, κατευθύνεστε προς Ιωάννινα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα και Λάρισα. Από εκεί πρέπει να κινηθείτε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Εθνική Οδός 1 ή Ευρωπαϊκή Εθνική Οδός E-75), με κατεύθυνση φυσικά προς Θεσσαλονίκη. Η συνολική απόσταση από τη Ηγουμενίτσα είναι 452 χιλιόμετρα ή περίπου 6 ώρες. Μπορεί να σας ακούγεται πολύ μακριά, αλλά η υπέροχη διαδρομή θα σας αποζημιώσει.

Εναλλακτικά, από την Ιταλία μπορείτε να ταξιδέψετε στο λιμάνι της Πάτρας, να περάσετε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Άμφισσα, Λαμία και βόρεια προς Θεσσαλονίκη, κινούμενοι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Η απόσταση Πάτρα-Θεσσαλονίκη είναι 488 χιλιόμετρα ή περίπου 6 ώρες διαδρομής.

Οι υπάλληλοι υποδοχής θα σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία έχετε και θα καλέσουν ταξί που μπορεί να σας μεταφέρει από και προς το αεροδρόμιο.


Eγγύηση καλύτερης τιμής


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ε. ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CITY HOTEL ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Α.

Το City Hotel βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Το αεροδρόμιο Μακεδονία είναι 15 χιλιόμετρα (περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο σε ώρες αιχμής). Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη από 2 χιλιόμετρα (περίπου 10 λεπτά με αυτοκίνητο). Και στους δύο προορισμούς μπορείτε να φτάσετε και με λεωφορεία, των οποίων η στάση βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο

Ε. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?
Α.

Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα στο διαδίκτυο. Επιπρόσθετα, στα δωμάτια υπάρχουν ξεχωριστές πρίζες τηλεφώνου (RJ11 POTS και RJ45 ISDN) για να μπορείτε να συνδεθείτε και ενσύρματα από το laptop σας. Μπορείτε τέλος να επισκεφθείτε ένα από τα πολυάριθμα ίντερνετ καφέ που υπάρχουν στην πόλη και σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Ε. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ;
Α.

Ώρα άφιξης 14:00μ.μ. και ώρα αναχώρησης 12.00μ.μ. Παρόλα αυτά, για τους επισκέπτες που θα κάνουν την κράτησή τους διαδικτυακά, θα επεκτείνουμε την ώρα αναχώρησης μέχρι τις 4 το απόγευμα, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Επίσης, αν η πτήση σας αναχωρεί αργά, μπορούμε να κρατήσουμε τις βαλίτσες σας σε ασφαλές μέρος, χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση.

Ε. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;
Α.

Τα κατοικίδια (κάτω από 5 κιλά) είναι καλοδεχούμενα στο ξενοδοχείο, εφόσον δεν ενοχλούν τους άλλους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας και μένουν στο δωμάτιο όταν εσείς βρίσκεστε στο εστιατόριο ή το μπαρ.

Ε. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗΝ RECEPTION;
Α.

Βεβαίως. Θα χαρούμε να ανταλλάξουμε συνάλλαγμα ή ταξιδιωτικές επιταγές.

Ε. ΤΟ CITY HOTEL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;
Α.

Γενικά η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ασφαλής, στο σύνολό της, αλλά υπάρχουν και περιοχές στις οποίες χρειάζεται προσοχή, όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Πάντως, το κέντρο, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, είναι ιδιαίτερα ασφαλές και δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου όσο αργά και αν αποφασίσετε να κυκλοφορήσετε το βράδυ. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας, μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα και ανέμελα στην πόλη.

Ε. ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?
Α.

Τα γραφεία λειτουργούν από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 ή από τις 8:00 μέχρι τις 16:00. Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 8:00 μέχρι τις 13:00 και οι τράπεζες από τις 8:00 μέχρι τις 14:00 (13:30 τις Παρασκευές). Τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοιχτά τις εξής ώρες και μέρες: Δευτέρα-Τετάρτη 9:00-14:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:00 και 17:00-21:00 και τα Σάββατα από τις 9:00 μέχρι τις 16:00. Πολλά καταστήματα όμως παραμένουν ανοιχτά και τις μεσημεριανές ώρες.

Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?
Α.

Ναι. Το City Hotel έχει ειδική συμφωνία με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται πολύ κοντά, σε χαμηλές τιμές.

Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ?
Α.

Το City Hotel βρίσκεται στο επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχουν πολλά διεθνή βιβλιοπωλεία σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, στα οποία μπορείτε να βρείτε ξένο τύπο. Το παλαιότερο βιβλιοπωλείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε ξένο τύπο στα περίπτερα της πόλης.

Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ROOM SERVICE ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?
Α.

Φυσικά. Το room service του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 1 το βράδυ.


scroll down