Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη, χτισμένη στις όχθες του Θερμαϊκού Κόλπου, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, το σημαντικότερο αστικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, και η πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας.  Αυτή η τελευταία ιδιότητα οφείλεται στις πολλές και διαφορετικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που βρήκαν εδώ πρόσφορα έδαφος για να αναπτυχθούν. Η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα ένα συναρπαστικό σταυροδρόμι πολιτισμών που διαχρονικά «γεννάει» ατελείωτες πολιτιστικές, πολιτικές και δημιουργικές δράσεις.

Η Θεσσαλονίκη είναι, επίσης, γνωστή ως προορισμός για καλοφαγάδες, με πολλά και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα, μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας, και εκπληκτικές συνταγές και παραδοσιακή γαστρονομία που αποκαλύπτουν την ιστορία ολόκληρης της χώρας σε μια μπουκιά.

Αυτή η ζωντανή, παραθαλάσσια πόλη με τα πολλά πρόσωπα μπορεί να ταξιδέψει κάθε επισκέπτη μέσα στον χρόνο χάρη στη μοναδική αρχιτεκτονική της, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Αλλά και η σύγχρονη σκηνή της πόλης είναι δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη, προσκαλώντας όλους όσους αγαπούν τη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό να ερωτευτούν αυτή την πόλη.

Η γραφική γειτονιά των Λαδάδικων με τις γευστικές τοπικές σπεσιαλιτέ, η Άνω Πόλη πάνω στον λόφο, ο Λευκός Πύργος που αγναντεύει το Αιγαίο Πέλαγος, η υπέροχη Νέα Παραλία, η εκπληκτική πλατεία Αριστοτέλους που αποτελεί ένα από τα ορόσημα της πόλης, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης – MOMus, είναι μόνο μερικά από τα πιο αγαπημένα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Η Θεσσαλονίκη είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Είτε ταξιδεύετε για μια σύντομη «απόδραση πόλης», είτε για διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας, η πόλη είναι ο ιδανικός προορισμός ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομνηνών 11, Θεσσαλονίκη
54624, Ελλάδα
T: +30 2310 269 421
F: +30 2310 274 358
E: info@cityhotel.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@torhotelgroup.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 000
E: reservations@torhotelgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Always Your Friend Air Guru
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel Eagles Palace Eagles Villas
ΕΣΠΑ