Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Φορέσετε το καπέλο του εξερευνητή και ανακαλύψτε τα πολλά ιστορικά, γαστρονομικά και αρχιτεκτονικά θαύματα της Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο City βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, όπου η ιστορία και ο σύγχρονος ευρωπαϊκός τρόπος ζωής συνυπάρχουν αρμονικά. Δυο βήματα από την πόρτα μας θα βρείτε δύο από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής: η οδός Τσιμισκή είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός δρόμος της πόλης, και η πλατεία Αριστοτέλους, που βρίσκεται πάνω στην παλιά παραλία, φιλοξενεί σχεδόν όλες τις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και τους δημόσιους εορτασμούς της πόλης. Υπάρχει, ακόμα, ο Λευκός Πύργος, υπέροχος σαν ζωγραφιά, που χτίστηκε τον 15ο αιώνα και σήμερα φιλοξενεί το μουσείο της ιστορίας της πόλης. Εξερευνήστε το κέντρο με τα πόδια και αφήστε τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, τις μυρωδιές των τοπικών σπεσιαλιτέ και τους ήχους της καθημερινότητας να σας ταξιδέψουν.

Συνεχίστε την περιπατητική σας περιήγηση με μια επίσκεψη στη Ροτόντα, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και στο Θέατρο Κήπου. Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φυλάσσονται ευρήματα από την Αρχαϊκή, την Κλασικιστική, την Ελληνιστική και τη Ρωμαϊκή εποχή.

Πάρτε μια γεύση από νυχτερινή ζωή στα Λαδάδικα σε παραδοσιακά ουζερί, ή δοκιμάστε τα εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα και τα καφέ της Πλατείας Αριστοτέλους.

Άλλα σημαντικά αξιοθέατα στη Θεσσαλονίκη είναι η Ρωμαϊκή Αγορά με το υπόγειο μουσείο, το μνημείο του πιο διάσημου γιου της Μακεδονίας – του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η Αψίδα του Γαλερίου, και η Ροτόντα που αποτελεί μνημείο UNESCO.

Ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί και μια σειρά από ετήσια φεστιβάλ και εκθέσεις που τιμούν τη μουσική, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, τον χορό, τη γαστρονομία και την τέχνη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε την τέλεια εμπειρία για εσάς στην πόλη μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομνηνών 11, Θεσσαλονίκη
54624, Ελλάδα
T: +30 2310 269 421
F: +30 2310 274 358
E: info@cityhotel.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@torhotelgroup.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 000
E: reservations@torhotelgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Always Your Friend Air Guru
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel Eagles Palace Eagles Villas
ΕΣΠΑ